ביטוח סיעודי — תזכורת אחרונה!

10 נובמבר, 2021

שלום לכולם/ן,

הודעה זו מיועדת למי שהיו מבוטחים בפוליסה הקבוצתית של הביטוח הסיעודי. זוהי תזכורת אחרונה על כך שהפוליסה הקבוצתית הסתיימה ולא ניתן היה לחדש אותה. קיימת אפשרות להצטרף לביטוח סיעודי פרטי בחברת ״כלל״, אפשרות שפתוחה רק למי שהיה מבוטח עד כה בפוליסה הקבוצתית, אולם היא בתוקף רק עד ליום 29 בנובמבר 2021. אם טרם טיפלתם/ן בכך, אנא השקיעו כמה דקות בלימוד הנושא וקבלו החלטות לגבי האופציה המועדפת עליכם/ן בהקדם האפשרי.

הטבות לסגל האקדמי הבכיר בקרן הפנסיה מגדל - 3.11.21

3 נובמבר, 2021

שלום לכולם/ן,

חברת ״מגדל״ מציעה תנאים מועדפים לסגל הבכיר מבחינת דמי הניהול בקרנות פנסיה וקרנות השתלמות, בהתאם למפורט בברושור המצורף. תנאים אלה ניתנים גם לבן/בת זוג וילדים, והושגו באמצעות המועצה המתאמת של ארגוני הסגל.

שאטלים מתחנת הרכבת להר הצופים Shuttles to Mount Scopus

10 אוקטובר, 2021

שלום לכולם/ן,

כפי שכבר הודענו בעבר, הנהלת האוניברסיטה הסכימה לשמחתנו לקיים שאטל של הסעות מהתחנה המרכזית/הרכבת המהירה לקמפוס הר הצופים וכן בכיוון ההפוך. זאת בעקבות בקשה של ארגון הסגל (שבעצמה היתה בעקבות הצעה של חברת סגל). ישנה גם נקודת איסוף ליד תחנת הרכבת הקלה של גבעת התחמושת, למי שמעדיפים להגיע מהתחנה המרכזית לשם בדרך זו.

עדכון מארגון הסגל 5.10.21 Update from the Faculty Association

6 אוקטובר, 2021

שלום לכולם/ן,

בהמשך למכתב הקודם בנושא המאבק על סל הקליטה, עדכון קצר: בשלב זה אנו מעכבים את קביעתה של אסיפה כללית להחלטה על שביתה, זאת לאור החלטת המועצה המתאמת לתת הזדמנות למו״מ עם ראשי האוניברסיטאות והממונה על השכר, בתנאי שיהיה מהיר וענייני. נשוב ונעדכן בעתיד הקרוב.

בברכה,

גיא ושאול

Hello all,

סכסוך עבודה בעניין סל הקליטה - 23.9.21

6 אוקטובר, 2021

שלום,
מצורפים מכתבים בעניין המאבק שנכפה עלינו על ידי הממונה על השכר לגבי סל הקליטה.
חג שמח,
ארגון הסגל

Hello,

Please find attached a letter regarding the labour dispute forced upon us by the Director of Salary and Employment Agreements in the Ministry of Finance, concerning the “absorption basket”. English after the Hebrew.

Happy holidays,

The Senior Faculty Association

עדכונים מארגון הסגל 2.9.21 Updates from the Faculty Association

2 ספטמבר, 2021

שלום לכולם/ן,

1. כזכור, הביטוח הסיעודי הקבוצתי הסתיים בסוף אוגוסט. למי שהיו מבוטחים בו, אחת החלופות היא להצטרף לביטוח סיעודי פרטי בחברת ״כלל״ — אפשרות שקיימת במהלך 90 יום מתום הביטוח הקבוצתי.

עדכון מארגון הסגל - An update from the association - 23.8.21

24 אוגוסט, 2021

שלום לחברי וחברות הסגל,

אנו מבקשים לעדכן בעניין מאבק שצפוי לנו מול הממונה על השכר. כידוע, כל מי שנקלט לאוניברסיטה במסלול הרגיל משנת 2000 ואילך קיבל ״סל קליטה״, זאת בהתאם להסכמים בין ארגון הסגל לבין האוניברסיטה. ההטבה הזו קיבלה אישור מפורש מהממונה על השכר כמה שנים לאחר מכן. גם באוניברסיטאות אחרות יש סל קליטה, אם כי לא באותם סכומים, והמוסדות האחרים בניגוד אלינו לא קיבלו אישור מפורש על כך מהממונה.