עדכונים מארגון הסגל 7.3.22 Updates from the Faculty Association‏‏

8 מרץ, 2022

מספר עדכונים:

1. הטבות בביטוח רכב: לאחרונה חלו שינויים בהטבות שניתנות לחברי המועצה המתאמת. סוכנות ״כרמים״ כבר לא מציעה הטבות שהיו בעבר וכנראה התגלו כהפסדיות עבורה. ההטבות העדכניות מופיעות באתר ארגון הסגל.

עדכון מארגון הסגל 17/2/22 Update from the Faculty Association

17 פברואר, 2022

שלום לכולם/ן,

אנא ראו במצורף עדכון מארגון הסגל לגבי מאבק סל הקליטה ותחילת מו״מ ארצי על הסכם שכר.

בברכה,

ארגון הסגל

Hello all,

Please find attached an update from the Faculty Association regarding the labour dispute concerning the absorption basket, as well as the beginning of negotiations at the national level towards a new salary agreement. English follows the Hebrew in the attached document.

Best,

The Senior Faculty Association

ביטוח סיעודי — תזכורת אחרונה!

10 נובמבר, 2021

שלום לכולם/ן,

הודעה זו מיועדת למי שהיו מבוטחים בפוליסה הקבוצתית של הביטוח הסיעודי. זוהי תזכורת אחרונה על כך שהפוליסה הקבוצתית הסתיימה ולא ניתן היה לחדש אותה. קיימת אפשרות להצטרף לביטוח סיעודי פרטי בחברת ״כלל״, אפשרות שפתוחה רק למי שהיה מבוטח עד כה בפוליסה הקבוצתית, אולם היא בתוקף רק עד ליום 29 בנובמבר 2021. אם טרם טיפלתם/ן בכך, אנא השקיעו כמה דקות בלימוד הנושא וקבלו החלטות לגבי האופציה המועדפת עליכם/ן בהקדם האפשרי.

הטבות לסגל האקדמי הבכיר בקרן הפנסיה מגדל - 3.11.21

3 נובמבר, 2021

שלום לכולם/ן,

חברת ״מגדל״ מציעה תנאים מועדפים לסגל הבכיר מבחינת דמי הניהול בקרנות פנסיה וקרנות השתלמות, בהתאם למפורט בברושור המצורף. תנאים אלה ניתנים גם לבן/בת זוג וילדים, והושגו באמצעות המועצה המתאמת של ארגוני הסגל.

שאטלים מתחנת הרכבת להר הצופים Shuttles to Mount Scopus

10 אוקטובר, 2021

שלום לכולם/ן,

כפי שכבר הודענו בעבר, הנהלת האוניברסיטה הסכימה לשמחתנו לקיים שאטל של הסעות מהתחנה המרכזית/הרכבת המהירה לקמפוס הר הצופים וכן בכיוון ההפוך. זאת בעקבות בקשה של ארגון הסגל (שבעצמה היתה בעקבות הצעה של חברת סגל). ישנה גם נקודת איסוף ליד תחנת הרכבת הקלה של גבעת התחמושת, למי שמעדיפים להגיע מהתחנה המרכזית לשם בדרך זו.